search_api_autocomplete

Akita Michinoku Company

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Akita Michinoku Company, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Akita Michinoku Company niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 10 september 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Akita Michinoku Company en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Akita Michinoku Company maakt gebruik van de website www.amctradinggroup.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen: 28F Kachidoki View Tower, 8-11-1, Kachidoki, Chuo-ku, Tokyo, Japan en 26F Parnas Tower, 521, Teheran-ro, Gangnam-gu, Seoul, South Korea
E-mail: info@amctradinggroup.com / rs@amctradinggroup.com
Tel.: +81 (0) 3 4572 0730

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.