search_api_autocomplete
Home

Ashcroft Cohen Strategic Capital (ACSC)

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Ashcroft Cohen Strategic Capital (ACSC), een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Ashcroft Cohen Strategic Capital (ACSC) niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om ‘boiler room’-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 8 januari 2019 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Ashcroft Cohen Strategic Capital (ACSC) en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Ashcroft Cohen Strategic Capital (ACSC) maakt gebruik van de website https://acscinc.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen: Jiaming Center, 27 East Third Ring Road North, Chaoyang District, Beijing, 100020, China

                 Huarong Bldg, 178 Mintian Rd, Futian, Shenzhen, 518048, China

                 Ote Center Building, 1-1-3, Otemachi, Chiyoda-ku, Tokyo, 100- 0004, Japan

E-mails:    a.cohen@acscinc.com; m.anderson@acscinc.com en accounts@acscinc.com

Tel.:          +86 108 587 2369; +86 105 775 0497; +81 345 902 857

Zij maakt tevens gebruik van bankrekeningen die geopend zouden zijn op naam van respectievelijk Harmonic Global Limited, Blackheath Solutions Ltd, Cavatina Worldwide Limited en Drayton Solutions Limited.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.