Nieuws & Waarschuwingen

ATB Holdings (www.atbholdings.com)

Waarschuwingen
27/09/2017

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van ATB Holdings, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is ATB Holdings niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om “boiler room”-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 27 september 2017 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door ATB Holdings en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

ATB Holdings maakt gebruik van de website www.atbholdings.com en de volgende contactgegevens:

Adressen:     6th Floor, Owl Tower, 4-21-1, Higashiikebukuro, Toshima-ku, Tokyo, Japan

                     TradeTower, 28th Floor, Gangnam-gu, Seoul, South Korea

E-mails:        info@atbholdings.com en corporate@atbholdings.com

Tel.:             +81 3 4540 0915 en +82 2 6410 8718

ATB Holdings staat bovendien in verband met TST International, een onderneming waarover de FSMA eveneens een waarschuwing heeft gepubliceerd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook rechtstreeks contact opnemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten.