Nieuws & Waarschuwingen

Atlantic Global Asset Management

Waarschuwingen
09/02/2017

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Atlantic Global Asset Management, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Atlantic Global Asset Management heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming. Zij mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verstrekken.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om “boiler room”-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 9 februari 2017 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Atlantic Global Asset Management en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

Atlantic Global Asset Management maakt gebruik van de website www.atlanticgam.es, de e-mailadressen support.finance@atlanticgam.es en support@atlanticgam.es, en het telefoonnummer +883510001246114. Zij beweert gevestigd te zijn in Kaapverdië (Av. Cidade de Lisboa, BAICenter, 2 piso, Prai, Cabo Verde, C.P.337).

De Oostenrijkse toezichthouder (FMA) heeft op 26 november 2016 al een waarschuwing gepubliceerd over deze vennootschap.

Wil u meer in het algemeen controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook rechtstreeks contact opnemen met de FSMA via het elektronische contactformulier.