Nieuws & Waarschuwingen
Waarschuwingen
18/08/2017

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Bellmore Group, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Bellmore Group niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om “boiler room”-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 18 augustus 2017 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Bellmore Group en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

Bellmore Group maakt gebruikt van de website www.bellmoregroup.com en de volgende contactgegevens:

Adres: Holland Hills Mori Tower 19F 5-11-1, Toranomon, Minato-ku, Tokyo 105-0001 Japan

E-mail: admin@bellmoregroup.com

Tel.: +81 3 4589 4990

Bellmore Group staat bovendien in verband met Devin Consultants, een onderneming waarover de FSMA eveneens een waarschuwing heeft gepubliceerd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook rechtstreeks contact opnemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten.