search_api_autocomplete
Home

CFDS100.com (TRSYSTEM Limited)

Waarschuwing
Waarschuwing: een omgekeerde driehoek met een uitroepteken

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van CFDS100 (TRSYSTEM Ltd). Deze vennootschap biedt beleggingen aan zonder de Belgische financiële wetgeving na te leven.

Het is CFDS100 (TRSYSTEM Ltd) niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien mag sinds 18 augustus 2016 geen enkele (al dan niet vergunde) beleggingsvennootschap actief binaire opties en bepaalde andere derivaten op Belgisch grondgebied commercialiseren. Het gaat om derivaten die een looptijd van minder dan één uur hebben en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks een hefboomeffect inhouden (inclusief forex-derivaten en CFD’s).

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door CFDS100 (TRSYSTEM Ltd) en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

De FSMA wijst er ook op dat de personen die ingaan op de beleggingsvoorstellen van vennootschappen die niet over de vereiste vergunning beschikken, de door hen geïnvesteerde bedragen in de meeste gevallen nooit kunnen recupereren. In die gevallen is er sprake van beleggingsfraude.

CFDS100 (TRSYSTEM Ltd) maakt gebruik van de website www.cfds100.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:      4 Parda St., downtown district, Harju county, Tallinn, 10151

E-mails:   support@cfds100.com; kevin.wallase@traidinglive.eo; backoffice@cfds100.com; billing@cfds100.com

Tel.:         +441276818939; +43720022353; +442038074325; +43720775913

Zij maakt tevens gebruik van bankrekeningen die geopend zouden zijn op naam van respectievelijk Elban Software Solutions Ltd, Sternweg Gmbh, Infundig Estate Gmbh, Prime Marshall Cy Ltd, Avaleti 1 EOOD, BEIFS Gmbh, Day Day HK Trading Limited, Betamarket UG en WST Capital Foundation.

CFDS100 (TRSYSTEM Ltd) maakt reeds het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk (FCA).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.