Nieuws & Waarschuwingen

Drukenmiller Investment Services / Timmermans Asia Ltd / Hansen Peters Ltd / Sarandon Asia Ltd

Waarschuwingen
05/04/2017

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Drukenmiller Investment Services, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Drukenmiller Investment Services heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming. Zij mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verstrekken.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 5 april 2017 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Drukenmiller Investment Services en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

Drukenmiller Investment Services maakt gebruik van de website www.drukenmiller-investment.com, de e‑mailadressen info@drukenmiller-investment.com, clientservices@drukenmiller -investment.com en compliance@drukenmiller-investment.com, het telefoonnummer +852 58 086 861 en het faxnummer +852 30 062 495. Zij beweert gevestigd te zijn in Hong Kong (Circle Tower, 28 Tang Lung Street, Causeway Bay, Hong Kong).

Zij maakt ook gebruik van verschillende bankrekeningen die zogezegd zijn geopend op naam van de vennootschappen Timmermans Asia Ltd, Hansen Peters Ltd en Sarandon Asia Ltd.

De toezichthouder van Hong Kong (SFC) en de Oostenrijkse toezichthouder (FMA) hebben op 5 januari 2017 en 25 november 2016 een waarschuwing gepubliceerd over deze vennootschap.

Wil u meer in het algemeen controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook rechtstreeks contact opnemen met de FSMA via het elektronische contactformulier.