search_api_autocomplete

Elibank-Vernon

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Elibank-Vernon, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Elibank-Vernon niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 7 juni 2019 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Elibank-Vernon en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Elibank-Vernon maakt gebruik van de website www.elibank-vernon.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: Shenton Way 8, 068811, Tanjon Pagar, Singapore
E-mail: contact@elibank-vernon.com, leonard.stevens@elibank-vernon.com, amandalarssen@elibank-vernon.com, william.burke@elibank-vernon.com, arron.fitzsimons@elibank-vernon.com
Tel.: +65 313 870 16
Fax: +65 682 643 07

Zij maakt tevens gebruik van 3 bankrekeningen die geopend zouden zijn op naam van Topreal International Trading HK Ltd, Rich Grand Trading Ltd en Chuendeboo HK Trading CO Ltd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.