Nieuws & Waarschuwingen

FlixGM (Altridium Group)(www.flixgm.com en https://flixance.com/)

Waarschuwingen
01/10/2019

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van FlixGM (Altridium Group). Deze vennootschap biedt binaire opties aan zonder de Belgische financiële wetgeving na te leven.

Het is FlixGM (Altridium Group) niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien is het sinds 18 augustus 2016 geen enkele (al dan niet vergunde) beleggingsvennootschap toegestaan om actief binaire opties of andere derivaten die een looptijd van minder dan één uur hebben en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks een hefboomeffect inhouden (inclusief forex-derivaten en CFD’s), op Belgisch grondgebied te commercialiseren.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door FlixGM (Altridium Group) en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

De FSMA wijst er ook op dat de personen die ingaan op de beleggingsvoorstellen van vennootschappen die niet over de vereiste vergunning beschikken, de door hen geïnvesteerde bedragen in de meeste gevallen nooit kunnen recupereren. In die gevallen is er sprake van beleggingsfraude.

FlixGM (Altridium Group) maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Adres:      Altridium Group Inc., reg number 211718, Suite 1, Second Floor, Sound & Vision House, Francis Rachel Str., Victoria, Mahe, Seychellen
Website:  www.flixgm.com en https://flixance.com/
E-mail:     Support@flixgm.com
Tel.:          +420234290839

Om consumenten te benaderen, maakt deze vennootschap ook gebruik van valse advertenties op sociale media. Meer informatie over deze werkwijze vindt u in de waarschuwing die de FSMA op 30 september 2019 heeft gepubliceerd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.