search_api_autocomplete

Fraser Hammond

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Fraser Hammond, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Fraser Hammond niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 5 november 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Fraser Hammond en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Fraser Hammond maakt gebruik van de website www.fraserhammond.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: 14F, No. 207, Sec. 2, Dunhua S. Rd, Da’an Dist., Taipei City, Taïwan 10491 R.O.C.

E-mail: info@fraserhammond.com

Tel.: +(886) 2 7741 4030

Fax: +886 2 7741 4036

Deze vennootschap heeft bovendien banden met Evans Chamberlain (www.evanschamberlain.com), een vennootschap waarvoor de FSMA eveneens een waarschuwing heeft gepubliceerd

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.