search_api_autocomplete
Home

FXG Trade (Capital FXG Ltd / Nordic Pearl Ltd)

Waarschuwing
Waarschuwing: een omgekeerde driehoek met een uitroepteken

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van FXG Trade (Capital FXG Ltd / Nordic Pearl Ltd). Deze vennootschap biedt beleggingen aan zonder de Belgische financiële wetgeving na te leven.

Het is FXG Trade (Capital FXG Ltd / Nordic Pearl Ltd) niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien mag sinds 18 augustus 2016 geen enkele (al dan niet vergunde) beleggingsvennootschap actief binaire opties en bepaalde andere derivaten op Belgisch grondgebied commercialiseren. Het gaat om derivaten die een looptijd van minder dan één uur hebben en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks een hefboomeffect inhouden (inclusief forex-derivaten en CFD’s).

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door FXG Trade (Capital FXG Ltd / Nordic Pearl Ltd) en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

De FSMA wijst er ook op dat de personen die ingaan op de beleggingsvoorstellen van vennootschappen die niet over de vereiste vergunning beschikken, de door hen geïnvesteerde bedragen in de meeste gevallen nooit kunnen recupereren. In die gevallen is er sprake van beleggingsfraude.

FXG Trade (Capital FXG Ltd / Nordic Pearl Ltd) maakt gebruik van de website www.fxgtrade.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:         Ovcha Kupel Complex, Lilyache Str. 7, Sofia, Bulgaria

E-mail:        support@fxgtrade.com; marketing@fxgtrade.com; affiliates@fxgtrade.com

FXG Trade (Capital FXG Ltd / Nordic Pearl Ltd) maakt reeds het voorwerp uit van twee waarschuwingen van de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk (FCA) en van Italië (CONSOB).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.