Nieuws & Waarschuwingen

FXUnited (United Global Holdings Limited)

Waarschuwingen
16/08/2017

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van United Global Holdings Limited, die gebruik maakt van de handelsnaam FXUnited.

Het is United Global Holdings Limited, die gebruik maakt van de handelsnaam FXUnited, niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Het lijkt er op dat deze onderneming aan haar klanten beweert dat de FSMA haar zou tegenhouden haar activiteiten verder te ontplooien, en dat dit de reden zou zijn waarom ze zich in de onmogelijkheid bevindt fondsen terug te betalen.

Deze bewering is onjuist. United Global Holdings Limited (FXUnited) is niet gekend bij de FSMA. Zij beschikt ook niet over een adres in België.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door United Global Holdings Limited (FXUnited) en om geen geld te storten op rekeningnummers die deze vennootschap opgeeft.

United Global Holdings Limited (FXUnited) maakt gebruikt van de website www.fxunitedglobal.com.

Deze onderneming zou tevens in verband staan met RJJ Holdings Limited, die gebruik maakt van de handelsnaam RJJFX (www.rjjfx.com). Het is RJJ Holdings Limited evenmin toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook rechtstreeks contact opnemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten.