search_api_autocomplete

Global Alliance Capital

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Global Alliance Capital, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Global Alliance Capital niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 7 juni 2019 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Global Alliance Capital en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Global Alliance Capital maakt gebruik van de website www.globalalliancecapital.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: Akasaka K Tower, Minato-ku, Tokyo, Tokyo-to, Japan
E-mail: info@globalalliancecapital.com, robert.hamilton@globalalliancecapital.com
Tel.: +81 3 6745 8639

Zij maakt tevens gebruik van 2 bankrekeningen die geopend zouden zijn op naam van Emerald Hill Partners Limited.

Global Alliance Capital maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Nederland (AMF).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.