search_api_autocomplete
Home

https://www.mazda-int.com/

Waarschuwing
Frauduleuze aanbiedingen: een zakenman toont zijn lege broekzak

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor activiteiten op de website https://www.mazda-int.com/ waar bank- en beleggingsdiensten worden aangeboden in strijd met de Belgische financiële wetgeving.

De personen die schuilgaan achter de website https://www.mazda-int.com/ hebben geen toelating om in of vanuit België dergelijke diensten te verlenen.

Bovendien bevatten hun aanbiedingen op deze website verschillende aanwijzingen van oplichting.

Mazdar International maakt gebruik van de website https://www.mazda-int.com/ en van de volgende contactgegevens:

Adres:    Rue du Congres/Congresstraat 12-14 1000 Brussels, 2nd floor-left wing opposite FMSA, Brussels, Belgium
E-mail:   info@mazda-int.com 
Tel.:       +601117225470

Mazdar International maakt dus op haar website misbruik van het adres van de FSMA (rue du Congrès/Congresstraat 12-14, 1000 Brussel).

De FSMA raadt u dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten op deze website, of om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

Meer dan ooit is voorzichtigheid geboden.

Als u de minste twijfel heeft over het regelmatige karakter van een aanbod van financiële diensten, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten. Aarzel ook niet om de FSMA te verwittigen mocht u in aanraking komen met een verdachte vennootschap waarover de FSMA nog geen waarschuwing heeft gepubliceerd.