search_api_autocomplete

Index Financial Group

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Index Financial Group, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Index Financial Group niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 8 januari 2019 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Index Financial Group en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Index Financial Group maakt gebruik van de website http://indexfinancialgroup.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:         Roppongi Hills Mori Tower, 10-1, Roppongi 6, Roppongi Hills, Minato-ku, Tokyo, Japan

E-mail:        info@indexfinancialgroup.com

Tel.:            +81 3 6730 9489

Index Financial Group maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Japan (FSA).                         

Index Financial Group heeft bovendien banden met IBG Capital Partners en State Bridge Partners, twee vennootschappen die reeds het voorwerp uitmaken van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Hong Kong (SFC).               

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.