search_api_autocomplete

KLM Holdings

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van KLM Holdings, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is KLM Holdings niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 8 januari 2019 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door  KLM Holdings en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

KLM Holdings maakt gebruik van de website www.klmholdings.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:      Sanno Park Tower 23F, 2 Chome-11-1 Nagatacho, Chiyoda, Tokyo, Japan

E-mails:   enquires@klmholdings.com; info@klmholdings.com

Tel.:         +81 3 4579 0437

KLM Holdings heeft bovendien banden met Hana Shizuoka Trading, een vennootschap waarover de FSMA al een waarschuwing heeft gepubliceerd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.