search_api_autocomplete

Larkin Asset Management

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Larkin Asset Management, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Larkin Asset Management niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 27 maart 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Larkin Asset Management en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Larkin Asset Management maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: http://www.larkinassetmanagement.com
E-mail: info@larkinassetmanagement.com, tw@larkinassetmanagement.com, cn@larkinassetmanagement.com en jp@larkinassetmanagement.com
Telefoonnummer: +852 3014 8147
Adres: Level 3, Wah Ming Centre, 421 Queen’s Road West, Sheung Wan, Hong Kong; F Chao Fu Road, Xitun District, Taichung City, Taiwan; The Panorama, 53 Huangpu Road, Shanghai, China; 16 Sumizome-cho, Fukakusa, Kyoto, Japan

Larkin Asset Management vertoont sterke verbanden met Lextin Capital en Green Wire Capital waar de FSMA al eerder een waarschuwing voor publiceerde.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.