search_api_autocomplete

MetaInvesting

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van MetaInvesting. Deze vennootschap biedt beleggingen aan zonder de Belgische financiële wetgeving na te leven.

Het is MetaInvesting niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien mag sinds 18 augustus 2016 geen enkele (al dan niet vergunde) beleggingsvennootschap actief binaire opties en bepaalde andere derivaten op Belgisch grondgebied commercialiseren. Het gaat om derivaten die een looptijd van minder dan één uur hebben en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks een hefboomeffect inhouden (inclusief forex-derivaten en CFD’s).

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door MetaInvesting en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

De FSMA wijst er ook op dat de personen die ingaan op de beleggingsvoorstellen van vennootschappen die niet over de vereiste vergunning beschikken, de door hen geïnvesteerde bedragen in de meeste gevallen nooit kunnen recupereren. In die gevallen is er sprake van beleggingsfraude.

MetaInvesting maakt gebruikt van de website http://www.metainvesting.com/ en van de volgende contactgegevens:

Adres: Old Brompton Road Suite 50, 2 SW7 3DQ Londen, United Kingdom

E-mails: csupport@meta-investing.com; gcage@meta-investing.com; documents@meta-investing.com; axell@meta-investing.com

Tel.: +44 20 3868 5320

MetaInvesting maakt reeds het voorwerp uit van een waarschuwing van de toezichthouder van Ontario (OSC).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.