search_api_autocomplete
Home

Mizuho DKB Brokerage/SDD International

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Mizuho DKB Brokerage, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Mizuho DKB Brokerage niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 18 juli 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Mizuho DKB Brokerage en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Mizuho DKB Brokerage maakt gebruik van de website www.mdbcorporate.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: 42F Tokyo Opera City Tower, 3 Chome-20-2 Nishishinjuku, Shinjuki, Tokyo, Japon

E-mail: info@mdbcorporate.com

Tel.: +81 3 4590 0936

Mizuho DKB Brokerage maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Oostenrijk (FMA).

Volgens de informatie die aan de FSMA is verstrekt, zijn de klanten van Mizuho DKB Brokerage gewaarschuwd dat dit bedrijf 'zijn naam zal veranderen' tot SDD International.

SDD International maakt gebruik van de website www.sddinternational.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: 19F Meiji Yasuda Seimei Building, 2-1-1, Marunouchi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japon; 17F 136 Sejong-daero, Jung-gu, 100-768, Seoul, Corée du Sud

E-mail: info@sddinternational.com; research@sddinternational.com

Tel.: +81 3 4563 9093

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.