search_api_autocomplete
Home

ML-capital (www.ml-capital.fr)

Waarschuwing
Valse kredieten: een zakenman biedt een waaier eurobiljetten  van 50 euro aan

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor activiteiten op de website www.ml-capital.fr waar beleggingsdiensten worden aangeboden die strijdig zijn met de Belgische financiële wetgeving.

ML-Capital.fr heeft geen vergunning om beleggingsdiensten te verlenen in of vanuit België.

Bovendien bevatten de aanbiedingen op deze website verschillende aanwijzingen van oplichting. Het lijkt te gaan om frauduleuze aanbiedingen voor vermogensbeheer.

ML-Capital gebruikt de website www.ml-capital.fr (thans inactief).

Op 28 september 2020 heeft de Franse toezichthouder (AMF) het publiek al gewaarschuwd voor aanbiedingen op deze website.

De FSMA raadt u dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten op deze website, of om geld te storten op een rekeningnummer dat is opgeven.

Voorzichtigheid is meer dan ooit geboden.

Aarzel niet om bij de minste twijfel of een aanbod van financiële diensten regelmatig is, rechtstreeks contact op te nemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten.

Aarzel ook niet om de FSMA te verwittigen mocht u in aanraking komen met een verdacht bedrijf waarover de FSMA nog geen waarschuwing heeft gepubliceerd.