search_api_autocomplete

Morgan Newfield

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Morgan Newfield, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Morgan Newfield niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 18 juli 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Morgan Newfield en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Morgan Newfield maakt gebruik van de website www.morgannewfield.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: Taiwan, 8F.-1, No.51, Sec. 2, Keelung Rd., Xinyi Dist., Taipei 11052

E-mail: info@morgannewfield.com; m.golanov@morgannewfield.com

Tel.: +886 2 7741 4006; +886 2 7741 4003

Fax: +886 2 7741 4004

Zij maakt tevens gebruik van twee bankrekeningen die geopend zouden zijn op naam van respectievelijk Pine Hill Limited en Chengyu Trade Limited.

Morgan Newfield heeft bovendien banden met Burton Mills, een vennootschap waarover de FSMA al een waarschuwing heeft gepubliceerd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.