search_api_autocomplete

Nanto Sapporo Brokerage

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Nanto Sapporo Brokerage, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Nanto Sapporo Brokerage niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 5 november 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Nanto Sapporo Brokerage en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Nanto Sapporo Brokerage maakt gebruik van de website www.nsbrokerage.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:      7F Matsuoko Tamuracho Building, Shinbashi, Minato-ku, Tokyo, Japan

E-mail:     info@nsbrokerage.com

Tel.:          +81 3 4578 0234

Deze vennootschap heeft bovendien banden met Akita Matsui Trading (www.amtrading-corp.com), een vennootschap waarvoor de FSMA eveneens een waarschuwing heeft gepubliceerd

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.