search_api_autocomplete
Home

Oita Sumitomo Corporate (www.oscinternational.com)

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Oita Sumitomo Coporate, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Oita Sumitomo Corporate niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 3 december heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Oita Sumitomo Corporate en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Oita Sumitomo Corporate maakt gebruik van de website https://www.oscinternational.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen: Level 35, Nomura Building, Shinjuku, Shinjuku ku, Tokyo, 163-0532, Japan en Floor 23, Wheelock Square, 1717 Nanjing West Road, Jing An District, Shanghai, China.

E-mail: info@oscinternational.com en research@oscinternational.com.

Tel.: +81 3 4579 5888.

Oita Sumitomo Corporate maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Japan de Financial Service Agency.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.