search_api_autocomplete

RWM Holdings

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van RWM Holdings, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is RWM Holdings niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 5 november 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door  RWM Holdings en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

RWM Holdings maakt gebruik van de website www.rwmholdings.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: Level 22, Marunouchi Trust Tower, 1-8-3 Marunouchi Chiyoda-ku, Tokyo, 100-0005, Japan

E-mails: info@rwmholdings.com; pr@rwmholdings.com

Tel.: +81 3 45789098

Deze vennootschap heeft bovendien banden met Shinsei Securities (www.shinseisecurities.com), een vennootschap waarvoor de FSMA eveneens een waarschuwing heeft gepubliceerd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.