search_api_autocomplete
Home

SBAV Group (www.sbavgroup.com)

Waarschuwing
Waarschuwing: een omgekeerde driehoek met een uitroepteken

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van SBAV Group, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is SBAV Group niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 3 december heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door SBAV Group en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

SBAV Group maakt gebruik van de website https://www.sbavgroup.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen: Shinjuku Eastside Square, 62-27-30, Shinjuku-ku, 160-2200, Tokyo, Japan en Shinjuku 311 Building, 3-11-10, Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo, Japan.

E-mail: contact@sbavgroup.com en viktorrosenberg@sbavgroup.com.

Tel.: +81 345 790 565 en +81 345 894 725.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.