search_api_autocomplete
Home

Schalom and Gerson / S.G. Finance SPRL

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Schalom And Gerson / S.G. Finance SPRL, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is  Schalom And Gerson / S.G. Finance SPRL niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 15 maart 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Schalom And Gerson / S.G. Finance SPRL en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Schalom And Gerson / S.G. Finance SPRL maakt gebruik van de website www.schalomandgerson.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:      Fonsnylaan 46/59, Saint-Gilles

E-mail:     info@schalomandgerson.com

Tel.:         (+32)25 88 5199

Fax:         (+41) 43 430 26 80

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.