search_api_autocomplete

Sheridan Wells Advisors

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Sheridan Wells Advisors, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Sheridan Wells Advisors niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 7 juni 2019 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Sheridan Wells Advisors en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Sheridan Wells Advisors maakt gebruik van de website www.sheridanwellsadvisors.com en van de volgende contactgegevens:

Adres: 50F Cheung Kong Centre, 2 Queen’s Road Central, Central, Hong Kong
E-mail: info@sheridanwellsadvisors.com
Tel.: +852 8191 7477

Sheridan Wells Advisors maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Hong Kong (SFC).

Zij maakt tevens gebruik van 10 bankrekeningen, die geopend zouden zijn op naam van respectievelijk MUH Holdings Ltd, Macro International Investment Ltd, IAM Ltd, PDG Trading Ltd, Genivers Ltd, Gerffin Ltd, Pyramid trade Campany Ltd, Prome Company Ltd, Most Pro International investment Ltd en Rackons.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.