search_api_autocomplete

Spot2trade

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Spot2trade. Deze vennootschap biedt beleggingen aan zonder de Belgische financiële wetgeving na te leven.

Het is Spot2trade niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien mag sinds 18 augustus 2016 geen enkele (al dan niet vergunde) beleggingsvennootschap actief binaire opties en bepaalde andere derivaten op Belgisch grondgebied commercialiseren. Het gaat om derivaten die een looptijd van minder dan één uur hebben en/of die rechtstreeks of onrechtstreeks een hefboomeffect inhouden (inclusief forex-derivaten en CFD’s).

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Spot2trade en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

De FSMA wijst er ook op dat de personen die ingaan op de beleggingsvoorstellen van vennootschappen die niet over de vereiste vergunning beschikken, de door hen geïnvesteerde bedragen in de meeste gevallen nooit kunnen recupereren. In die gevallen is er sprake van beleggingsfraude.

Spot2trade maakt gebruikt van de website https://spot2trade.com (momenteel offline) en van de volgende contactgegevens:

Adres: Portman Square, Green St 14 33W1H 6BG London, United Kingdom

E-mail: support@spot2trade.com

Tel.: +44 865231458, 02038085573

Spot2trade maakt reeds het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Italië (Consob), van de financiële toezichthouder van Oostenrijk (FMA) en van de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk (FCA).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.