search_api_autocomplete

Sumitomo Gunma Holdings

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Sumitomo Gunma Holdings, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Sumitomo Gunma Holdings niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om ’boiler room’-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 20 september 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Sumitomo Gunma Holdings en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Sumitomo Gunma Holdings maakt gebruik van de website www.sghtrading.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen: 13F Mita Kokusai Building, 1 Chome-4-28 Mita, Minato, Tokyo, 108-0073, Japan
                 8F Tower 8, 7 Jongro 5 gil, Jongro-gu, Seoul, Korea

E-mail:      info@sghtrading.com

Tel.:          +81 3 4577 4640; +82 2 6433 9518

Sumitomo Gunma Holdings maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Denemarken (FSA).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.