search_api_autocomplete

TSB Wealth

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van TSB Wealth, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is  TSB Wealth niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 5 november 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door TSB Wealth en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

TSB Wealth maakt gebruik van de website https://paul-smith-94n4.squarespace.com en www.tsb-wealth.com, en van de volgende contactgegevens:

Adressen: Bleicherweg 10, 8002 Zürich, Switzerland
                 14 Wall St, New York, NY 10005, America
                 3 Lombard Street, London, EC3V 9AA, United Kingdom

E-mails: admin@tsb-wealth.com; administrator@tsb-wealth.com

Tel.: +41 435 083 716; +1 646 741 5146; +44 203 514 3038

TSB Wealth heeft reeds het onderwerp uitgemaakt van een waarschuwing gepubliceerd door de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk op 20 februari 2018.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.