Nieuws & Waarschuwingen

William Paulstern / Camdan Limited

Waarschuwingen
09/02/2017

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van William Paulstern, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

William Paulstern heeft in België geen vergunning als beleggingsonderneming. Zij mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verstrekken.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 9 februari 2017 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door William Paulstern en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

William Paulstern maakt gebruik van de website www.williampaulstern.com, het e-mailadres contact@williampaulstern.com en het telefoonnummer +852 5808 6701. Zij beweert gevestigd te zijn in Hong Kong (1008, Tai Nan West Street, Chung Sha Wan / Lai Chi Kok, Kowloon).

De toezichthouder van Hong Kong (SFC) heeft op 23 december 2016 al een waarschuwing gepubliceerd over deze vennootschap. Volgens die waarschuwing zou William Paulstern ook gebruik maken van een bankrekening die is geopend op naam van de vennootschap Camdan Limited.

Wil u meer in het algemeen controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan ook rechtstreeks contact opnemen met de FSMA via het elektronische contactformulier.