search_api_autocomplete

www.first-matching.com

Waarschuwing

De FSMA waarschuwt het publiek voor activiteiten op de website www.first-matching.com, waar beleggingen worden aangeboden in strijd met de Belgische financiële wetgeving.

De personen die schuilgaan achter de website www.first-matching.com hebben geen toelating om in of vanuit België beleggingsdiensten te verlenen.

Bovendien bevatten hun aanbiedingen op deze website verschillende aanwijzingen van oplichting. Het lijkt te gaan om bedrieglijke spaarregelingen of frauduleus vermogensbeheer. In haar waarschuwing van 1 maart 2019 heeft de FSMA het publiek attent gemaakt op dergelijke oneerlijke praktijken.

Daarnaast maken deze personen ook misbruik van de naam van de Nederlandse beleggingsonderneming First Matching Management BV.

De FSMA raadt u dan ook ten zeerste aan om niet in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten op deze website, en om geen geld te storten op een rekeningnummer dat zou zijn opgeven.

Meer dan ooit is voorzichtigheid geboden.

Als u de minste twijfel heeft over het regelmatige karakter van een aanbod van financiële diensten, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten. Aarzel ook niet om de FSMA te verwittigen mocht u in aanraking komen met een verdachte vennootschap waarover de FSMA nog geen waarschuwing zou hebben gepubliceerd.