search_api_autocomplete
Home

Yamaguchi Laurentian Securities

Waarschuwing

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Yamaguchi Laurentian Securities, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Yamaguchi Laurentian Securities niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om ’boiler room’-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op
20 september 2018 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aµanbiedingen van financiële diensten door Yamaguchi Laurentian Securities en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Yamaguchi Laurentian Securities maakt gebruik van de website www.ylsinternational.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen: 14F Ark Mori Building, 1-12-32, Akasaka, Minato-ku, Tokyo, Japan
199 Bay Street, Suite 2300, Commerce Court West, Toronto, Canada

E-mails:      info@ylsinternational.com; cs@ylsinternational.com

Tel.:             +1 647 243 8139; +81 3 4520 9745

Zij maakt tevens gebruik van een bankrekening die geopend zou zijn op naam van Qemai Trading Hong Kong Ltd.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.