search_api_autocomplete
Home

FSMA lanceert haar vernieuwde website

Persbericht

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) lanceert vandaag haar vernieuwde website. Deze heeft een vernieuwde look&feel, meer technische mogelijkheden en een gebruiksvriendelijke structuur die moet toelaten snel de gezochte informatie te vinden.

De bestaande website van de FSMA was aan een upgrade toe om te voldoen aan de huidige verwachtingen inzake onder meer mobiele raadpleegbaarheid en opzoekingen via zoekmachines. De FSMA heeft ervoor geopteerd de website meteen helemaal te vernieuwen.

De website onderging een grondige facelift en heeft nu twee grote secties die op de homepagina in het oog springen: ‘Consumenten’ en ‘Professionelen’. Op de homepagina staan ook de meest recente persberichten en rechtstreekse links naar vaak bezochte pagina’s op de website (zoals de pagina met de transacties van bedrijfsleiders).

Onder het luik ‘Consumenten’ vinden de bezoekers onder meer informatie over veel voorkomende financiële producten, de waarschuwingen die de FSMA publiceert en de beschikbare klachtenprocedures. In het luik ‘Professionelen’ is de relevante informatie gebundeld per statuut dat onder FSMA-toezicht staat. Dit luik omvat ook thematische informatie en een link naar het digitaal loket, waar de online-tools voor de verschillende statuten gebundeld zijn.

De vernieuwde website is voorzien van een performante zoekfunctie om snel alle informatie te vinden op basis van een trefwoord. De site is ook beschikbaar in een formaat dat gemakkelijk raadpleegbaar is via tablets en smartphones (responsive design). 

De vernieuwde website van de FSMA is te raadplegen via www.fsma.be.

Laat ons weten wat u van onze nieuwe website denkt. Al uw opmerkingen en suggesties zijn welkom op website@fsma.be.