search_api_autocomplete
Home

Nieuwsbrief: Nevenverzekeringstussenpersonen – Herinnering – Einde van de overgangsperiode op 28/12/2020

Nieuws

De FSMA licht door middel van nieuwsbrieven de tussenpersonen en de financiële dienstverleners regelmatig in over onderwerpen die hen aanbelangen zoals wijzigingen in de reglementering en het toezicht. Ook naar het einde van 2020 toe wil de FSMA enkele ontwikkelingen in de toezichtspraktijk in herinnering brengen. In de komende dagen zal u korte nieuwsbrieven ontvangen over diverse onderwerpen zoals de impact van de brexit, het einde van de overgangsperiode voor de nevenverzekeringstussenpersonen en antiwitwaswetgeving. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen raden wij iedereen aan om de nieuwsbrieven te raadplegen.

De huidige nieuwsbrief herinnert de nevenverzekeringstussenpersonen aan het einde van de overgangsperiode op 28 december 2020.

U was op 28 december 2018 actief als nevenverzekeringstussenpersoon en u wenst uw activiteiten van verzekeringsdistributie verder uit te oefenen? Tenzij u kan genieten van een vrijstelling hebt u nog tot 28 december 2020 de tijd om bij de FSMA een aanvraag tot inschrijving in te dienen.