search_api_autocomplete
Home
172.

Waar kan ik examen afleggen over de vereiste theoretische kennis voor de bemiddelingsactiviteiten?

1) Voor bemiddeling in hypothecair krediet en in consumentenkrediet

De FSMA heeft de examens inzake hypothecair krediet en consumentenkrediet erkend die door Febelfin Academy en door Assuralia (Certassur), BZB- Fedafin (Edfin) en UPCA/ Feprabel (Brokers Academy) georganiseerd worden. U vindt meer informatie op de website van Febelfin Academy, de website van Certassur, de website van BZB-Fedafin en de website van Brokers Academy

2) Voor verzekerings- en herverzekeringsdistributie

De FSMA heeft de examens inzake (her)verzekeringsdistributie erkend die door Febelfin Academy en door Assuralia (Certassur), BZB- Fedafin (Edfin) en UPCA/ Feprabel (Brokers Academy) georganiseerd worden. U vindt meer informatie op de website van Febelfin Academy, de website van Certassur, de website van BZB-Fedafin en de website van Brokers Academy.

3) Voor bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten

De FSMA heeft de examens inzake bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten erkend die door Febelfin Academy, BZB- Fedafin (Edfin) en UPCA/ Feprabel (Brokers Academy) georganiseerd worden. U vindt meer informatie op de website van Febelfin Academy, de website van BZB-Fedafin en de website van Brokers Academy.