search_api_autocomplete
Home

De FSMA waarschuwt het publiek voor de activiteiten van GTI Net (Global Trading and Invest Network)

Waarschuwing
Waarschuwing: een omgekeerde driehoek met een uitroepteken

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van GTI Net (Global Trading and Invest Network).

Het is GTI Net niet toegestaan om bank- en/of beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door GTI Net en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

De FSMA wijst er ook op dat de personen die ingaan op de beleggingsvoorstellen van vennootschappen die niet over de vereiste vergunning beschikken, de door hen geïnvesteerde bedragen in de meeste gevallen nooit kunnen recupereren. In die gevallen is er sprake van beleggingsfraude.

GTI Net maakt gebruik van de website www.gti-net.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:      HDS Business Centre, 3204 Jumeirah Lakes Towers, PO Box 309071, Dubai

E-mail:     sc.gtinetsupport@gmail.com

Tel.:         +32 (0)473590590

Bovendien vertoont het door GTI Net voorgestelde systeem duidelijk kenmerken van een piramidefraude of althans van Ponzifraude. Meer informatie over deze types van fraude kan u terugvinden op de website van de FSMA.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.