search_api_autocomplete
Home

South Pass Partners (www.southpasspartners.com)

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van South Pass Partners, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is South Pass Partners niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 28 Augustus 2023 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door South Pass Partners en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

South Pass Partners maakt gebruik van de website www.southpasspartners.com en van de volgende contactgegevens:

Adressen:     Higashi Yaesu Building 2-9-1 Hatchobori Tokio, Japan; 4391-407 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong; No.367, Fuxing North Rd, Taipei, Taiwan
E-mails:         info@southpasspartners.online
Tel.:                +81 50 5479-6037

South Pass Partners maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Japan (FSA Japan).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.