search_api_autocomplete
Home

FSMA lanceert nieuwe jobsite

Persbericht

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) heeft een vernieuwde jobsite (jobs.fsma.be) gelanceerd. Deze site omvat alle openstaande vacatures, getuigenissen van medewerkers en informatie over het werken bij een toezichthouder.

Sedert haar oprichting in 2011 is de FSMA voortdurend op zoek naar talentvolle medewerkers om haar nieuwe bevoegdheden gestalte te geven en haar nieuwe taken uit te voeren. De website is daarbij een belangrijk aanwervingskanaal. Met de lancering van haar jobsite wil de FSMA zich duidelijker profileren op de arbeidsmarkt.

Naast onder meer een overzicht van de vacatures, de arbeidsvoorwaarden en het verloop van de sollicitatieprocedure, zijn de schriftelijke en videogetuigenissen van een aantal medewerkers de rode draad doorheen de nieuwe site. Zij geven elk op hun manier weer waar de FSMA als werkgever voor staat.

De FSMA zoekt voornamelijk nieuwe medewerkers die een juridische of economische universitaire opleiding hebben genoten met zeer diverse specialisaties zoals het verzekeringsrecht, het pensioenrecht, consumenten- en hypothecair krediet, compliance, audit, IFRS, … Kandidaten met een diploma communicatiebeheer, webbeheer en IT komen tevens voor een aantal functies in aanmerking, net als sollicitanten met een bachelordiploma, zoals rechtspraktijk, verzekeringen, programmeurs of management assistants.

Surf naar jobs.fsma.be en ontdek de nieuwe jobsite van de FSMA!