search_api_autocomplete

Ashton Group LTD

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Ashton Group LTD, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Ashton Group LTD niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 10 september 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Ashton Group LTD en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Ashton Group LTD maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: https://www.ashtongroupltd.com/
Adres: Blue Tower - Louisalaan 326, 1050 Brussel, België en Zephyr House - 122 Mary Street P.O. Box 709, Grand Cayman, KY1-1107, Kaaimaneilanden
E-mail: investorservices@ashtongroupltd.com
Tel.: +32 2 808 93 54 en +1 345 749 8307

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.