search_api_autocomplete
Home

Create Capital Invest (www.createcapitalinvest.com)

Waarschuwing
Valse kredieten: een zakenman biedt een waaier eurobiljetten  van 50 euro aan

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor activiteiten op de website www.createcapitalinvest.com, waar beleggingen worden aangeboden in strijd met de Belgische financiële wetgeving.

Het is deze 'onderneming' niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien bevatten hun aanbiedingen op deze website verschillende aanwijzingen van oplichting. Het lijkt te gaan om bedrieglijke spaarregelingen of frauduleus vermogensbeheer. In haar waarschuwing van 1 maart 2019 heeft de FSMA het publiek attent gemaakt op dergelijke oneerlijke praktijken.

Create Capital Invest maakt gebruik van de website www.createcapitalinvest.com.

Deze 'onderneming' maakt reeds het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Frankrijk (AFM) van 17 juli 2020.

De FSMA raadt u dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten op deze website, of om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

Meer dan ooit is voorzichtigheid geboden.

Als u de minste twijfel heeft over het regelmatige karakter van een aanbod van financiële diensten, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten. Aarzel ook niet om de FSMA te verwittigen mocht u in aanraking komen met een verdachte vennootschap waarover de FSMA nog geen waarschuwing heeft gepubliceerd.