search_api_autocomplete

Dunn & Burchill

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Dunn & Burchill, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Dunn & Burchill niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 10 september 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Dunn & Burchill en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Dunn & Burchill maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: http://www.dunnandburchill.net
Adres: 6/34 16th Floor, 20 Harbor Exchange Square, Londen, E149GE, Verenigd Koninkrijk en 28-6 Roppongi Hills Mori Tower, 6 chrome-11-1 Roppongi, Minato, Tokyo, 106-6108, Japan
E-mail: info@dunnburchill.net, account@dunnburchill.net en admin@dunnandburchill.net
Tel.: +44 20 3936 3321 en +81 345900496

Dunn & Burchill maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk en van Italië.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.