search_api_autocomplete
Home

J McKenzie / McKenzie International Investments

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van J McKenzie / McKenzie International Investments, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is J McKenzie / McKenzie International Investments niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 27 maart 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door J McKenzie / McKenzie International Investments en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

J McKenzie / McKenzie International Investments maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: http://www.jmmckenzie.com/ (heden inactief) en https://mckenzieinternationalinvestments.com/
E-mail: info@jmmmckenzie.com, s.james@jmmckenzie.com, accounts@jmmckenzie.com, verification@jmmckenzie.com, j.mckenzie@jmmckenzie.com en info@mckenzieinternationalinvestments.com
Telefoonnummer: +41 2250 17298 en +852 3002 4418
Adres: Rue Albert-Cohen, 1201 Genève, Zwitserland; Citibank Plaza Icbc Tower, 3 Garden Rd, Central, Hong Kong; MIM City Centre Tower, 24 Des Vouex Road, Hong Kong; Tower 1, Victoria Park Development Complex, Victoria Park Road, Hong Kong

J McKenzie / McKenzie International Investments maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Nieuw-Zeeland de Financial Market Authority, een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Hong Kong de Securities and Futures Commission en een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Zwitserland de Financial Market Supervisory Authority.  

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.