search_api_autocomplete
Home

Okuras Global Capital (www.okuras-global.capital)

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Okuras Global Capital, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Okuras Global Capital niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 2 februari 2021 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Okuras Global Capital en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeven.

Okuras Global Capital maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: www.okuras-global.capital
Adres:    38F Shinjuku i-Land Tower, 6 Chome-5-1 Nishishinjuku, Tokyo, Japan
E-mail:    contact@okuras-global.capital
Tel.:        +81 3 4590 0730

Okuras Global Capital vertoont sterke verbanden met Akita Michinoku Company waar de FSMA al eerder een waarschuwing voor publiceerde.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.