search_api_autocomplete

Sapone Trading

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Sapone Trading, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Sapone Trading niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 27 maart 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Sapone Trading en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Sapone Trading maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: http://www.saponetrading.com/
E-mail: info@saponetrading.com
Telefoonnummer: +45-7874-5345 en +82-02-64339625
Adres: Frederiksborggade 15, 5th floor, 1360, Copenhagen, Denemark; President Enterprise Corporation Tower, Songgao Road, Taipei, Taiwan; 123, 5th Floor, 123 Yeoksam-Ro, Gangnam-Gu, Seoul, South Korea

Sapone Trading maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Nederland de Autoriteit Financiële Markten.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.