search_api_autocomplete
Home

Universal asset management (www.universalassetmgmt.com)

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Universal Asset Management, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Universal Asset Management niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 17 februari 2022 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Universal Asset Management en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Universal Asset Management maakt gebruik van de website www.universalassetmgmt.com en van de volgende contactgegevens:

Adres:       Hibiya Kokusai Bldg, 7F 2-2-3 Uchisaiwaicho, Chiyoda-ku Tokio 100-0011 Japan

E-mail :         info@universalassetmgmt.com

Tel. :              + 81345781998

Universal Asset Management maakt al het voorwerp uit van een waarschuwing van de Nederlandse financiële toezichthouder (AFM).

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.