search_api_autocomplete

The Future Trade

Waarschuwing
Waarschuwing: een omgekeerde driehoek met een uitroepteken

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van The Future Trade, die op onregelmatige wijze beleggingsdiensten aanbiedt in België.

The Future Trade is een platform waarbij professionele traders met het door consumenten geïnvesteerd geld in naam en voor rekening van de consument traden in Forex en cryptomunten.

Daarnaast biedt het bedrijf haar leden voordelen en vergoedingen aan die toenemen naarmate zij meer nieuwe leden aanwerven.

The Future Trade beschikt echter niet over een vergunning om financiële diensten en producten aan te bieden in België. Bovendien vertoont het door The Future Trade voorgestelde systeem, kenmerken van een piramidesysteem. Meer informatie over dit type fraude kan u terugvinden op de website van de FSMA.

Om al deze redenen raadt de FSMA dan ook af om in te gaan op aanbiedingen van The Future Trade.

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.