search_api_autocomplete
Home

La Franco-suédoise d’investissement (www.franco-suedoise-investissement.fr)

Waarschuwing
Valse kredieten: een zakenman biedt een waaier eurobiljetten  van 50 euro aan

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten op de website www.franco-suedoise-investissement.fr, waar beleggingsdiensten worden aangeboden in strijd met de Belgische financiële wetgeving.

Het is La Franco-suedoise-investissement.fr niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Bovendien bevat haar aanbieding op voornoemde website verschillende aanwijzingen van oplichting. Het lijkt te gaan om een frauduleuze aanbieding van vermogensbeheer.

La Franco-Suédoise d’investissement maakt gebruik van de website www.franco-suedoise-investissement.fr, die thans inactief is.

Op 2 juni 2021 maakte La Franco-Suédoise d’investissement (www.franco-suedoise-investissement.fr) al het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Frankrijk (AFM).

De FSMA raadt u dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten op deze website, en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap zou opgeven.

Meer dan ooit is voorzichtigheid geboden.

Als u de minste twijfel heeft over het regelmatige karakter van een aanbod van financiële diensten, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met de FSMA via het contactformulier voor consumenten.

Aarzel ook niet om de FSMA te verwittigen mocht u in aanraking komen met een verdachte vennootschap waarover zij nog geen waarschuwing heeft gepubliceerd.