search_api_autocomplete
Home

Tan Allen Piguet Asset Management

Waarschuwing
Boiler room: een close-up van een vrouw die de telefoon opneemt

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt het publiek voor de activiteiten van Tan Allen Piguet Asset Management, een vennootschap die beleggingsdiensten verstrekt.

Het is Tan Allen Piguet Asset Management niet toegestaan om beleggingsdiensten aan te bieden in of vanuit België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zou het bovendien om frauduleuze activiteiten kunnen gaan, meer bepaald om 'boiler room'-fraude. Meer informatie over deze vorm van fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 18 juni 2020 heeft gepubliceerd.

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op aanbiedingen van financiële diensten door Tan Allen Piguet Asset Management en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Tan Allen Piguet Asset Management maakt gebruik van de volgende contactgegevens:

Website: https://www.tapam.com/
E-mail: d.philips@tapam.com en tco@tapam.com
Telefoonnummer: +86 27 8220 6025 en +86 27 8220 6120
Adres: Chicony Centre, No. 10 Luoyu Road, Hongshan District, 430070 Wuhan, Wheelock Square, 1717 Nanjing West Road, Jing An District, Shanghai, 200040 (China); SK Tower, 6A Jianguomenwai Avenue, Chaoyang District, 100022 Beijing (China) en Quatre Bornes, Plaines Wilhems (Mauritius)

Wil u controleren of verrichtingen die u worden voorgesteld, in overeenstemming zijn met de financiële regelgeving? Gebruik dan de zoekfunctie op de website van de FSMA. U kan de FSMA ook rechtstreeks contacteren via het contactformulier voor consumenten.